Кичка Бодурова купи къща за стотици хиляди долари на дъщеря

...
 Кичка Бодурова купи къща за стотици хиляди долари на дъщеря
Коментари Харесай

Кичка купи имение във Вегас на дъщеря си

 Кичка Бодурова купи къща за стотици хиляди долари на щерка си. Кристи—Жаклин, единствена щерка на певицата, се шири в същински дворец в Лос Анджелис, научи HotArena.

Луксозното имение е  в близост от вкъщи на самата Кичка. Имотът разполага с всички улеснения и е напълно по усета на Кристи—всичко е от мрамор, а има и голям двор с басейн.

Дъщерята на Кичка загърби остарелия си метод на живот и голите фотоси, като вместо това го раздава момиче за образец.  Допреди година тя предизвикваше със силиконови форми, само че от оня метод на живот към този момент няма и диря.

Кристи тотално се промени в последно време, като загърби провокациите. Причината е, че младата моделка приключи курс за учители и ще става учител.

Въпреки че в университета учи публицистика, специалността не й хареса и Кристи реши да се опитва в учителското занятие.  А майка й я поддържа абсолютно, написа „ България през днешния ден ”.

„ Изкара курс и скоро ще упражнява тази специалност ”, признава Кичка Бодурова.

Именно поради новата си работа Кристи няма да се появи тази година в България. Хубавицата до неотдавна показваше силикона си на родното Черноморие, само че тази година ще пропусне.

Освен това тя се раздели и с дългогодишния си другар. Двамата бяха дружно цели 9 години, само че се разделиха, а майка й купи имението, с цел да я ободри.

 

Бодурова угажда на всяка волност на Кристи. Преди години тя заплати и силиконовите импланти на щерка си. „ Какво ненормално има едно момиче да си постави силикон и той да е заплатен от майка му.

В Съединени американски щати това е рутинна процедура  и множеството ми приятелки имат силиконови бюстове и се гордеят с тях. Това е метод едно красиво момиче да се усеща красиво и да се възхищава от тялото си.

Щом се харесва по този начин, никой не може да му попречи. На мен в действителност майка ми заплати интервенциите, и то когато приключих колежа предварително и когато ме одобриха в университета в Лас Вегас с цялостна стипендия поради положителните ми оценки ”, сподели още глезената Кристи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР